STARTSMART / TEST SUSTAVA


Bez obaveza ugovorite test sustava i sami se uvjerite u benefite sustava GPS praćenja vozila. Ispunite obrazac (dolje) i besplatno instalirajte GPS uređaj u Vaše vozilo, te pratite koliko Vam Fleet Management pomaže u radnoj organizaciji. Kroz testno razdoblje imate na raspolaganju naše savjetnike koji će Vam pomoći u riješavanju konkretnih problema. Osnovni cilj nam je ostvariti uštede koje će nadmašiti investiciju uvođenja GPS satelitskog praćenja.


Cilj i svrha uvođenja sustava Fleet Managementa je smanjenje troškova

Da bi se opravdali cilj i svrha bitna je kvaliteta primjene sustava za GPS satelitsko praćenje vozila, brodova i radnih strojeva unutar tvrtke, za što je potrebno znanje i iskustvo u modeliranju logističkih procesa. U suprotnom sustav ne daje željene rezultate i može predstavljati samo još jedan nepotreban trošak.

Sustav GPS satelitskog praćenja vozila dostupan je za testiranje u Basic, Eko, Communicator i Telemetry paketima, bez ugradnje senzora.

Zahtjev za StartSmart test sustava


Ukratko o nama

StartSmart usluga GPS satelitskog praćenja je usluga koju nudi CityEx BH d.o.o. sa sjedištem u Mostaru. Koristeći najmoderniju tehnologiju kroz računalni Fleet Management, optimiziramo Vaše procese i štedimo Vam vrijeme i novac. Dio smo velike Europske grupacije Sledenje d.o.o. koji posluje na tržištima Poljske, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Turske i Bosne i Hercegovine. [ Više o poslovanju ]

Informacije

  • Adresa:
  • Biskupa Čule bb
  • 88 000 Mostar
  • Bosna i Hercegovina