STARTSMART / O NAŠEM POSLOVANJU


StartSmart je naziv spektra usluga unutar sustava Fleet Managementa i GPS satelitskog praćenja vozila. Glavna svrha StartSmart usluga je upravljanje procesima u logistici i transportu. Računalni Fleet Management sustavi za GPS satelitsko praćenje vozila su razvijeni s ciljem da Vam omoguće prikupljanje i obradu informacija iz voznih parkova pomoću sustava za GPS satelitsko praćenje vozila, senzorike i telemetrije.

Naš Fleet Management sustav obrađuje prikupljene informacije te ih valorizira i usmjerava na način da se osigura optimalno korištenje transportnih sustava u smislu optimalne iskoristivosti i smanjenja troškova jer upravo je optimalno poslovanje i smanjenje troškova ključ uspjeha svake industrijske djelatnosti.

StartSmart poslovanje u BiH

CILJ


Osnovni cilj je utvrditi potrebe i probleme klijenta, te mu korištenjem sustava GPS satelitskog praćenja vozila uštedjeti novac i vrijeme kroz optimizaciju i pojednostavljenje procesa. Pružamo rješenja u područjima optimizacije transporta, satelitskog nadzora vozila. Naš pristup klijentima koji koriste Fleet Management sustav temelji se na konzultantsko – partnerskom odnosu s ciljem rješavanja konkretnih problema klijenta, predlaganjem, savjetovanjem te vođenjem procesa kako bi se smanjili troškovi a Fleet Management sustav opravdao svoje postojanje.

SVRHA


Pod terminom investicijski opravdano, podrazumijevamo da svaka marka koju uložite u sustav za GPS satelitsko praćenje vozila mora rezultirati povratom koji je veći od same investicije u sustav za GPS satelitsko praćenje vozila.

Naša Fleet Management rješenja kao i rješenja GPS satelitskog praćenja i nadzora koriste se na europskom tržištu od 2004. godine. Poslujemo kao dio europske grupacije Sledenje koja svoje zadatke u segmentu Fleet Managementa i GPS satelitskog praćenja i nadzora vozila profesionalno obavlja na tržištima: Hrvatske, Slovenije, Austrije i Poljske.

Zadovoljstvo klijenta te poštena i kvalitetna suradnja naši su glavni elementi postojanja!

ZAŠTO SMO BOLJI


Mi osiguravamo rješenja za Fleet Management i GPS satelitsko praćenje koja rješavaju konkretne probleme klijenta. Naš cilj nije samo prodati sustav za Fleet Management i satelitsko praćenje i nadzor, već nam je glavno nastojanje da se sustav primjeni kao i da poluči konkretne rezultate, to smatramo svojim uspjehom.

Našim klijentima dostupna je uz tehničku i podrška savjetima, iskustvima i rješenjima kako bi kvalitetno uveli sve prednosti sustava za GPS satelitsko praćenje vozila u svoje poslovanje.

TKO SU SVE NAŠI KLIJENTI


Naši klijenti dolaze iz raznovrsnih industrija koje imaju potrebu za prednostima koje omogučuje sustav za GPS satelitsko praćenje vozila.

Neke od industrija naših klijenata su: logistika, transport, građevinski sektor, komunalna poduzeća, ugostiteljstvo, građevinski sektor, javne službe (policija, vatrogasci, hitna pomoć), poljoprivreda, prerađivačka industrija, ugostiteljstvo, šumarstvo i ribarstvo, rudarstvo, trgovina, opskrba električnom energijom, zaštitarske kuće, osiguranja itd.

NAŠI LJUDI


Na raspolaganju Vam je tim visokoobrazovanih stručnjaka iz ekonomske i transportno - logističke struke koji imaju stručna i znanstvena dostignuća u industriji Fleet Managementa i GPS satelitskog praćenja vozila.

Vi postavite upit, a naš tim stručnjaka će kvalitetno odgovoriti na njega, koliko god specifičan upit bio. Upravo nas to razlikuje od konkurencije, spremnost i znanje da odgovorimo svim zahtjevima klijenta.

Ukratko o nama

StartSmart usluga GPS satelitskog praćenja je usluga koju nudi CityEx BH d.o.o. sa sjedištem u Mostaru. Koristeći najmoderniju tehnologiju kroz računalni Fleet Management, optimiziramo Vaše procese i štedimo Vam vrijeme i novac. Dio smo velike Europske grupacije Sledenje d.o.o. koji posluje na tržištima Poljske, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Turske i Bosne i Hercegovine. [ Više o poslovanju ]

Informacije

  • Adresa:
  • Biskupa Čule bb
  • 88 000 Mostar
  • Bosna i Hercegovina